Ferie, gitt

dealwithit_sindre

Så tar Blicher Blücher Show ferie for sommeren. Studio er dessverre utilgjengelig i juli så jeg får dessverre ikke tatt opp noen nye episoder før august. Men fortvil ikke, for tilbake det kommer jeg, med ferske episoder med både tidligere gjester og flunkende nye. Med mine beregninger så kan episodetallet nå opp på tresifferen i løpet av høsten, det fortjener jo kanskje noe jubalong, eller?

Nå som sommeren ikke tillater meg å snekre podkaster skal tiden vies til et nytt prosjekt sammen med en gjeng andre komikere her i hovedstaden. Vi er i startfasen av en film- og sketsjkanal for YouTube. Det vil ikke bare bestå av filmatisert innhold, men også audiovisuelt og masse andre rare ting. Egentlig hva enn vi har lyst til å lage. Hva? Det vet vi ikke enda. Mer info kommer i løpet av sommeren, regner jeg med. Men i høst dukker det nok opp enda mer info. Følg med på Facebook!

I mellomtiden ønsker jeg dere en god sommer!

Tusen hjertelig takk for at du lytter på podkasten, jeg sier det sjeldent i selve podkasten, men jeg setter meget pris på det.

Jeg forlater dere med enda en gif (jeg har blitt bitt av en gifskarabé og klarer knapt å gjøre annet om dagen), som hører til det nye prosjektet:ørken-logo