God jul og kvadratroten av to

 

Tar Blicher Blücher Show juleferie? Kommer det ny episode i morgen? Hva er kvadratroten av to? Vil Star Wars noen gang bli virkelighet?

Disse spørsmålene og et titalls andre har vitenskapen undret på i årevis, og svaret er fire ganger nei: Blicher Blücher Show tar ikke juleferie; det kommer ikke en ny episode i morgen; nei; og nei Star Wars blir aldri virkelighet.

Men hva er det du sier? Hvordan kan Blicher Blücher Show ikke ta juleferie samtidig som Star Wars ikke blir virkelighet? Vel svaret er ganske enkelt. Det kommer ikke en ny episode i morgen 22. desember, men en flunkende fersking på onsdag 23. desember — en såkalt best of-episode, hvor jeg og min gode venn Alexander Slotten trekker frem noen av høydepunktene av podkast-året som har gått.

Episoden som kommer nå på onsdag inneholder høydepunkter fra første halvdel av året og så kommer det en ny episode like før nyttårsaften (som jeg som barn trodde het nyttårssaften, og forsto aldri hvorfor vi ikke hadde noe saft), altså 30. desember.

I mellomtiden kan du kose deg med dette julebildet som inneholder alle gjestene som har vært ombord i dette synkende skipet i løpet av dette året.

GOD JUL!